Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Tindra kommer hem till oss

Av Astrid - 25 mars 2008 14:57

10 veckor


25 Mars 08 Inatt drömde jag att vi hämtat Tindra men fått fel hund som det växte mossa på.

Idag har jag "valpsäkrat" här hemma och tagit bort onödiga mattor och el-sladdar.

Läst ur boken Valpmanual som jag fått av Anki Hurtig som hon själv skrivit.

Jag försöker förbereda mig

21.33 Nu är vi hemma och hon har fått lite välling.

Just nu så sover hon och maken på vardagsrumsgolvet.

Hon kräktes på vägen hem men hon fick rätt mycket hundgodis så det är nog inte så  konstigt.

Hon har ett sött ansikte och har redan skällt på valpen i spegeln och kollat baksidan om den är där


 
ANNONS
 
Tuna

Tuna

20 maj 2008 09:24

Fin!! Titta in hos mig kanske?

http://tuna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se