Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Gått i koppel

Av Astrid - 26 mars 2008 14:59

Mars jag vaknade inatt av glas som krossades trodde jag. Men det var maken som stötte till några porslinsfigurer.

Jag hann tänka mycket att hon bitit i någon ledning och lampan gått sönder. Trots att jag gömt bort allt.

Tindra har sovit lugnt med husse på golvet inatt.

Nu på morgonen har hon börjat utforska huset.

Hon har också varit ut och bajsat. Äter bra.

I går kväll så fick jag stoppa ner fingret i vällingen för att hon skulle äta. Tog jag bort det så slutade hon äta.

Hon skäller när något är otäckt som att gå till matte när hon lockar för långt bort.

Har varit uppe på bordet en tur och inspekterat det.

Skäller när hon är bajsnödig.

Gått i koppel.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se