Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Kloklippning

Av Astrid - 27 mars 2008 15:01

Maten som Tindra får är

6.00 1,5 dl majsvälling

10.00 3 msk köttfärs med en 1 äggula eller 3 msk kokt kött med ris

14.00  3/4 dl valpfoder

17.00 3/4 dl valpfoder

21.00 1,5 dl majsvälling eller fil

Idag har Tindra varit med oss alla uppe i skogen.

Sett kvarterets alla hundar (6) i husses trygga famn.

Hon är jätteduktigt på att kissa och bajsa när hon är ute. Har inte bajsat inne än.

Har börjat sova på mattan vid ytterdörren som alla andra valpar vi haft också gjort.

Idag har vi skickat in papper till jordbruksverket och Agria plus Kennelklubben

Har nu också börjat klara att gå på bron upp och ner. Ett trappsteg

Husse har klippt klorna på framtassarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se