Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Miljöträning

Av Astrid - 29 mars 2008 15:03

Dammsugaren ingen trevlig bekantskap. Både kiss och bajs på golvet.

Men jag lämnade den framme och efter en stund så sökte hon godis bland munstycket.

Hon blir allt vildare och bet i husses fötter i morse. Koppel inget problem när Stella går före.

Idag kommer jag att byta kvällsvällingen till  fil

Idag har Tindra bytt till lite kaxigare stil. Vill inte domineras på samma sätt.

Tycker att matte skramlar för mycket i besticken osv.

Så har varit till ICA affären och miljötränat. Först en kort biltur och sedan stått med husse där folk parkerat och rört sig.

Fått främmande som gosat.

Hon väger nu 5,2 kg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se