Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Otakt

Av Astrid - 17 april 2008 07:32

Idag har Tindra varit lite i otakt.

Kissar inte som hon brukar så det ha kommit en skvätt inne på förmiddagen.

Normalt så gör hon det direkt när hon kommer ut men inte idag

Idag har vi gått runt kvarterete för att passera skolan och bilar.

Men på kvällen fick hon bråttom när hon var kissnödig för att ta sig ut.

Så hon sladdade på köksgolvet och ramlade på alla fyra och då kom kisset.

Inte ör det lätt att var en söt liten valp och blöt om magen.

Hon vägrade också äta. då tog jag bort maten efter en kvart.

Nästa gång så fick Stella äta upp hennes mat när hon tjorvade och inte stod kvar och åt.

Eftersom att jag skriver detta dagen efter så kan jag säga att det fungerade,nu äter hon som hon ska

 
ANNONS
 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

19 april 2008 16:18

Va skojigt det är att läsa om valpuppfostran. Det var länge sedan vi hade liten valp, Blinka var ju nästan ett år när hon flyttade till oss.. Men hon har mycket kvar att lära, nu försöker jag få henne att stanna kvar vid vår uteplats utan koppel, Det går jättebra tills Loppan som står bunden börjar skälla på någon, då drar Blinka iväg och är ganska närgången. Men hon vill inte att matte blir arg o fyar, det är det värsta hon vet!
Det är härligt att se all snö som ligger kvar vit och vacker hos er. I mars brukar vi i bästa fall ha skarsnö..men i år vart det ju ingenting av någonting...

http://paulaz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se