Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Lyfter benet

Av Astrid - 21 april 2008 19:14

Idag så har jag lämnat hundarna två gånger.

Första gången jag kom hem så hade Tindra sovit vid dörren så hon ramlade nästan ut.

Andra gången tror jag att hon busat för jag hittade en av hennes leksaker i min säng.

Jag har aldrig sett henne hoppa så högt.Men jag tror inte att Stella hade lekt med den.

Så har vi gått längs Piteälven där vattnet börjat gå upp och det var en massa flyttfåglar.

Vi träffad enstor rottweiler och så kom två terrier rusande.

Tindra löser det mesta med att skälla först och sedan blir rejält nyfiken.

Men får hon sitta en stund och fundera så går det bra sedan.

Ikväll lyfte hon benet när hon kissade???

Grannens hanhundar kissar ju så, kanske hon studerat hur man gör.


 
ANNONS
 
corina

corina

21 april 2008 20:05

Hade en tik som i hela sitt liv prompt skulle lyfta på benet,inte speciellt renligt i alla fall.Det där med att nästan trilla ut när man öppnar dörren känner jag också igen.Wanilla låg oftast upp efter ytterdörren när hon var valp:)

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se