Direktlänk till inlägg 22 april 2008

14 veckor/Första ståndskallet

Av Astrid - 22 april 2008 18:06

Ja idag är Tindra 14 veckor gammal. Hon är väldig pigg på att få lära sig saker.

Däremot så har jag inte lyckats lära henne ligg även om jag försökt efter konstens alla regler.

Imorse gick hon över bron med öppet vatten som hon tvekat att göra några dagar.

Första ståndskallet skedde i dag på vår halvtama kråka.

Kråkan skötte vår pojke en sommar för 18 år sedan.

När jag skurat vardagsrumgolvet på förmiddagen så ställde jag bort skur hinken.När jag kom tillbaka så hade hon kissat och gjort så fint.


 
ANNONS
 
corina

corina

23 april 2008 14:38

Funkar utan dröjsmål när jag skriver koden i alla fall.Lugn du,allt kommer med tiden:)Tösen är ju bara 14 veckor än...men oj vad hon är fin....
Kramis!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se