Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Kräktes

Av Astrid - 23 april 2008 20:27

I morse när Tindra kom in efter morgonkissningenså fick hon mat.

Hon så lite slö ut och så kräktes hon.

Men sedan har hon mått bra.

Så har hon fått se hästar,först skällde hon.

Sedan satte hon sig ner och funderade i minst tio minuter innan vi kunde gå vidare.

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

24 april 2008 09:23

Har läst tillbaka, tänk att hon bara är 14 v. Tycker det är länge sedan hon kom till er. Så gulligt att hon sprang hem vid möte med grannhund. Å kom tillbaka för att leka! Den lilla sötnosen

http://www.pellispricken.se/dagbok.htm

 
corina

corina

24 april 2008 17:44

Så roligt det måste se ut när hon sitter och funderar....kan nästan se henne framför mig:)

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se