Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Fläsksvål

Av Astrid - 24 april 2008 20:57

Idag har första försöket gjors av Tindra att sätta sig över husse i rang.

Hon fick ett litet ben av mig i morse och när husse skulle klappa henne innan han gick så morrade hon och bet efter honom.

Så det blev en liten ruskning i nackskinnet.

Intressant att se hur hon följer utvecklingen för det stämmer med en sida jag fann på nätet.  http://grotviksgolden.com/Valputveckling.html

Detta är en dominansperiod.

Sedan kommer en harmonisk tid fram till 7 månaders ålder.

Jag minns att Stella morrade åt mig också i samma ålder och sedan aldrig mer.

Ikväll hittade Tindra en fläsksvål uppe i skogen som hon stack med.

Då var hon svårfångad för husse,men han mutade med lite Frolic och till sist kände hon dóften av det och han kunde koppla henne och gå hem

Ja en skitsak hon åt hundbajs i morse enligt husse.

Men jag tror att husse ljuger för inte skulle min Tindra äta skit.Eller???

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se