Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Myrstack

Av Astrid - 27 april 2008 08:53

I lördags åkte vi upp till jaktkojan för att sova över.

Jag visst inte hur jag skulle göra om jag skulle ge henne mat innan vi åkte elller vänta med tanke på åksjuka.

Jag bestämde mig för att vänta med maten tillls vi var framme, en resa på 45 minuter.

När vi körde in på parkeringen så kräktes hon, men det var nog för att hon var hungrig.

Hon fick mat och sedan började hon gräva i en myrstack.

Myrorna hade inte riktigt vaknat från vintersömnen men en och annan var framme.

Så hon frustade en aning när dom nöp henne i nosen.

Hon fick sitta kopplad för jag insåg snabbt att kompostburen vi tagit med skulle hon föröska hoppa över annars.

På natten sov hon lugnt inga problem alls att sova borta,´.

Resan hem gick bra och vi gjorde fler turer senare under lördagen.

Åkte in till det nyöppnade Djumagazinet och köpte lite hundfoder

Hon är väldigt lyhörd nu för hon drog i kopplet och husse muttrade och ryckte till en aning ,sedan slutade hon dra.

Jag lämnade en smörgås med leverpastej och såg i ögonvrån hur hon hoppade upp och jag grymtade till och klappade ihop händerna.

Hon backade och gick och lade sig långt från köksbordet.

Så just nu är hon väldigt lättlärd och lyhörd.

Just nu ligger hon och tuggar på ett köttben och backar när vi kommer nära.Det känns bra.

Vi brukar hålla i benen och hjälpa till för att dom ska förstå att vi retas inte med dom eller vill ha deras äckliga ben.

Jag ser inget värre än dom som retas med sina hundar när det gäller mat.

Men jag tror att det försvunnit det var mer vanligt när jag växte upp. 
ANNONS
 
Ingrid

Ingrid

27 april 2008 09:53

Det är så kul att läsa om Tindras utveckling. Får jag någon bekant som skaffar valp ska jag verkligen rekommendera den här Tindradagboken.
Ha en skön söndag! Kram Ingrid

http://dagbok.stenstugu.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se