Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Glad över beröm

Av Astrid - 30 april 2008 15:21

Jag har inte upplevt någon valp som är så glad över beröm som Tindra.

I går kväll höll vi på att träna att gå i trappen coh när jag berömde henne så vände honoch gick en gång till.

Så berömde jag när hon var på nedersta trappsteget och hon blev så glad att hon gjorde ett högt skutt.Lillsnuttan

Börjar gå hyggligt i koppel men vill gärna bita tag i Stellas koppel och dra henne.

Idag var hon inte rädd för bilar utan stannade lugnt tills dom passerat.

Däremot så har hon fåt för sig att kissa i Stellas hundsäng.

Så jag får ställa bort den på dagen.Det förstår jag inte,är det försök till revir månntro

 
ANNONS
 
corina

corina

1 maj 2008 09:58

Allt de små liven företar sig kan inte förklaras.Ibland får dom för sig ett och annat och det är nästan lögn att få bort beteendet.Klokt av dig att ställa bort bädden över dagen så hon inte kan kissa i den.Du ska se att hon slutar med denna ovana också! Kramis till prinsessan!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se