Direktlänk till inlägg 8 maj 2008

Stella borta

Av Astrid - 8 maj 2008 09:15

Tindra har lite svårt nu sin roll som vovve.Vi var tvungen att låta Stella somna in igår.

Hon har alltid väntat tills Stella börjat äta och igårkväll fanns ju inte hon så det var lite trögt med ätningen.

Samma när Tindra skulle sova för natten, hon har ju alltid gjort som Stella så i gårkväll sov hon där Sofie låg.Men oroligt.

Så har Lars Gunnar lagt ut blodspår som hon fått söka med köttfärs i slutet.

När dom kom hem såg det som båda hade gyttjebadat.

Så det blev bad för Tindra

 
ANNONS
 
corina

corina

8 maj 2008 12:46

Alltid trist att måsta ta farväl av en gammal vän men ack så nödvändigt ändå! Förstår att Tindra hade vissa besvär med sina rutiner,det är tur att dom snabbt skapar sig helt egna:) Kramar till er alla!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se