Direktlänk till inlägg 12 maj 2008

Pingst

Av Astrid - 12 maj 2008 07:31

Så har vi haft pingst och lilla Tindra växer och är nu snart lika hög som Sofie.

Vihar varit på många turer med bilen till olika ställen.

Tindra och Sofie har fått springa lösa och busa och Tindra är fortfarande lätt att kalla in och koppla.

I morse hade hon fått leka med Stella kompisar, två gamla Birded Collie Lilly och Lydia.

Det var dom första hundar som Stella lekte med som valp så dom måste var minst 12 år nu.

Tindra har ingen stor matlust men inte så mycket att göra åt.

Alla våra hundar lyckas vi göra kräsna hundar av.

 
ANNONS
 
corina

corina

12 maj 2008 18:09

Hon äter nog det hon behöver er lilla tös.Ingen frisk vovve svälter sig frivilligt!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se