Direktlänk till inlägg 14 maj 2008

Benätare

Av Astrid - 14 maj 2008 09:40

Just nu ligger Sofie och Tindra och sover.Morgonpromeand och Tindra har gnagt på ett ben.

I går kväll lekte dom och busade i skogen så dom krockade rejält.

Tindra blev sittande.

Sofie är väldig snabb och valpen fortfarande väldigt klumpig, även om hon blir allt snabbare.

I går hade Tindra en riktig ätaredag.

Just nu så är den bakre kroppen högre än den främre

 
ANNONS
 
corina

corina

14 maj 2008 17:29

Ser att valpen växer som hon ska:)Full fart också exakt som det ska vara och en del sömn också naturligtvis.Valpar är bara för underbara även om dom kan fresta på ens tålamod också emellanåt:)

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se