Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Sjusovare

Av Astrid - 26 maj 2008 08:57

Tindra är en riktig sjusovare på morgonen.Jag vaknade vi 8 tiden och hon sträckte sig bara när jag klev upp.

Att klippa klor på dena lilla tös är jättelätt, ingen´har varit så lättsam av våra hundar.

Jag sätter henne i mitt knäs som ett barnoch maken klipper, så gosar vi under tiden.´

När hon skäller är hon ofta rädd och använder jag då en ljus röst så blir hon tyst.

Vi har en cykelväg precis bakom huset ,många har inte sina hundar kopplade och dom kommer då en aning när den kritiska gränsen för vår vakthund -Tindra.

Så har vi också de som gärna tränar sin hund och stannar och står i evigheter.

Det förstår jag inte riktigt för jag går snabbt förbi gårdar där det finns en hund.

Men jag har kommit på att då passa jag på att även träna Tindra att stillatigande se på.Men attan så svårt.

Stella var tyst när folk gick förbi men tittade dom på huset då skällde hon.

Vi få se hur Tindra blir.

Hon väger nu 11,8 kg så hon är snart fullvuxen när det gäller tyngd.

Så har hon äntligen fått leka med grannens hundar som hon har varit lite smårädd för.

En bomulls hund och en stor Collie.

Bomullshunden har morrat åt henne tidigare men nu fick han ge sig för Tindra skrek åt honom och han backade.Det var tydligen den första han backade för sade hans matte.
 
ANNONS
 
Corina

Corina

26 maj 2008 22:16

Jösses om Wanilla ändå var sjusovare:)Nix kl 06.00 är det bara att pallra sig ur sängen för då är damen synnerligen nödig:)

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

27 maj 2008 19:08

Då är Tindra precis som Bosses Ludde. Han kan ligga precis hur länge som helst. En perfekt hund för en morgontrött husse och matte.
Kram

http://stenstugu.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se