Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Sockar

Av Astrid - 28 maj 2008 08:26

Tindra är hopplös på att ta mina yllesockar när jag tar av mig dom.

Hon biter inte sönder dom men hämtar dom till sin säng.

Just nu ligger hon och sover på rygg med en socka under sig.

Men hon har börjat ha allt längre sovstunder på förmiddagen så hon börjar hitta sina rutiner.

Det passar bra då kan jag skriva lite på hemsidan.

Hörde att hon var väldigt stressad i sitt sök sista gången när maken lade ut spår.Inte lika spårnoga.

Däremot så missar hon ingen humla, vad det verkar.

Jag hade ingenaning om att det finns så mycket humlor bland blåbärsriset.

Maken hade kommenderat stanna igå r och lagt kopplet bredvid henne och hon satt tills han sade kom.

Så det går in det jag försökt lära henne.

Hon är en riktig gosegris vill hälsa på alla grannar och bli kelad med.

En aning skällig på hundar som går förbi här på baksidan när hon är på gården.På framsidan går det bra men baksidan ska tydligen vaktas.

Så gjorde Stella också jag förstår inte vad jag gör för fel.

 
ANNONS
 
corina

corina

29 maj 2008 17:44

Ser att Tindra sköter sig bara bra.Fast det beror nog på duktiga ägare också skulle jag tro:) Kram på dig!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se