Direktlänk till inlägg 11 juni 2008

Trots/spökålder-tand

Av Astrid - 11 juni 2008 07:41

Jag känner inte riktigt igen Tindra just nu men vår promenad bland bilar gick bra igår.

Jag hade henne ofta till att sitta och hon fick inte gå ifrån mig, jag hade jättekort koppel.

Jag stod stilla i en korsning länge tills hon satt lugnt kvar.

En kul grej när Tindra leker är att hon vill ha ett mjukdjur som kompis.

Hon springer med ett mjukisdjur i munnen en nalle som brummar och piper beroende på var hon biter,så jagar hon en boll samtdigt och slår till bollen med mjukisdjuret ofta.

I går kväll under den leken så tappade hon en hörntand så den har vi sparat.

 
ANNONS
 
Corina

Corina

15 juni 2008 12:34

Så roligt det låter med att springa runt med en nalle och samtidigt leka med en boll.Måste vara en härlig syn:)

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se