Direktlänk till inlägg 15 juni 2008

5 månader/spöken

Av Astrid - 15 juni 2008 20:25

Idag fyller Tindra fem månader och börjar blir rätt stor ibland.

Igår var vi på Hortlax kyrkmarknad och hon skötte sig som en vuxen hund.

Låg lugnt när jag drack kaffe trots barn som sprang förbi henne.

Många barn stannade också för att klappa henne.

Nu hade hon ju en läromästare vid sin sida ,dotterns hund som är jättelugn.

Idag så vet jag inte om Tindra såg ett spöke. När vi gick förbi kyrkogården så började hon resa ragg och morra och skälla och reste sig på bakbenen.  

Jag såg absolut ingenting inte ens ens människa där.

Så vad det var det var får jag aldrig veta.

Det konstiga var att dottern som var på väg hem till Umeå råkade ut för samma sak med sin hund vid samma tidpunkt.

Hennes hund låg i en bur i baksätet. Spooky.

Men Tindras intresse får dikesgrävning är stort, ikväll har jag fått fylla igen en hel del hål i gräsmattan.

Jag kan ju inte blir arg heller för jag höll på med att rensa ogräs och det hade gått 1, 5 timme utan att Tindra fått någon uppmärksamhet.

Så hon försökte nog rensa bort allt ogräs också.

 
ANNONS
 
Corina

Corina

16 juni 2008 20:48

Grattis till lilla Tindra! Fniss,en liten mullvad tydligen!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se