Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

Världen är otäck ibland

Av Astrid - 18 juni 2008 21:36

Jag skulle gå en liten tur med Tindra uppe i skogen.

Rätt som det är så skriker hon som att någon stuckit kniven i henne.

En lite fågelunge flaxade upp ur blåbärsriset framför hennes nos.

Liten Tindra blev rädd.

Sedan på kvällen så gick vi ute vid havet och där trivdes Tindra.

Oj så hon hoppade oc skuttade i vattnet.

Men igårkväll hände något nytt otäckt även för matte.

Jag såg några ungar komma och den ena ledde en stor hund.

Jag tänkte inte mer på det för jag gick före cirka 60 meter

Tindra sätter sig och vägrar gå rätt som det är och jag ser i ögonvrån hur hunden kommer rusande med blottade tänder.

Då kommer ett skrik från Tindra som gör att hunden stannanr upp i sitt språng.

Jag hinner trampa fast kopplet på den andra hunden.

Då kommer pojken och tar kopplet.

Men otäckt var det, gossen var inte så gammal och verkade tycka att det var en kul lek.

Han förstod nog inte vad som skulle ha hänt om min hund varit äldre och elak också.

Efteråt blev jag så förbannnt över den som låter en unge var ute med en så stor hund som dessutom verkade hundilsken.

Såg ut som en reriever/schäfer blandning

 
ANNONS
 
Corina

Corina

21 juni 2008 15:03

Otäckt var ordet.Hur kan man som vuxen hundägare släppa ut en så stor hund med barn?Och som dessutom beter sig som det gjorde????Vansinne,såna ska inte ha hund,så de så,basta! Kram till lilla Tindra,en riktig midsommarkram!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se