Direktlänk till inlägg 3 juli 2008

Hopp och skutt

Av Astrid - 3 juli 2008 20:42

Vi har länge kämpat med att få Tindra att hoppa in i bilen själv.

Ikväll hände det, vi hade gått en äventyrsstig,jag skulle vilja kalla den nyggstig.

Det är det värsta jag varit med om i somras i alla fall.

När hon skulle in i bilen låtsades jag hoppa in.

Jag tog fart som att jag skulle hoppa och se då skuttade hon in i sin bur som hon aldrig gjort annat.

Ja både matte och husse ylade av glädje....

Ska bli kul att se om det fungerar nästa gång.

Det finns nya foton på Tindra nu,

http://www.astridla.com/tindra/foton2.htm

 
ANNONS
 
corina

corina

5 juli 2008 19:53

Duktig vovve och vilken tur att du hann bromsa så du inte hoppade i verkligheten också:) Kunde ha slutat illa:) Kramis!

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

15 juli 2008 17:41

Skickar awarden tillbaka fast till din blogg om tindra istället:) Kram på dig! Finns att hämta i min blogg(fast du har den antagligen sparad redan)Kram på dig!

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se