Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Löper

Av Astrid - 24 september 2008 18:02

Så har då Tindra börjat löpa för första gången.Annars så har hon varit med och sökt påskjutna älgar.Det gjorde hon med lätthet,Så hon börjar bli stor.En tur ner till Stockholm har hon också hunnit med.Där blev hon världens kompis med vårt barnbarn.Så till den grad att när mor i huset badade den lilla och lillan skrek så kom till Tindra rusande för att se att allt stod rätt till.Man kan nu se på leden att hon vuxit klart för de knotiga är borta.

 
ANNONS
 
Corina

Corina

29 september 2008 19:10

Spännande att följa tösen som är en synnerligen härlig gråhund ! Om jag haft jaktmark hade det nog blivit den jaktrasen men nu är det ju så att vi inte har tillräckligt med mark och då blev det Wanilla istället:) Första löpet....hon har blivit stora damen!

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Marie Olsson

Marie Olsson

20 oktober 2008 09:01

Så söt hon är och vilka utflykter hon varit på. Första löpet är något alldeles speciellt tycker jag, då börjar dom bli vuxna.
Kram
Marie Casey o Ezy

http://www.ezys.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se