Direktlänk till inlägg 9 november 2008

På jakt

Av Astrid - 9 november 2008 08:37

Jag så har då lilla Tindra fått börja följa med husse i skogen.

Hon söker av områden och kommer tillbaka.Är inte borta så länge än men det kan röra sig om en fem minuter till en kvart.

Har också skällt några gånger som längst 12 minuter.

Men hon springer som en galning, det är en otrolig fart på henne, så hon orkar inte så länge än.

I går ruskade hon om en påskjuten (död) kalv och skällde glatt hela tiden.

Annars så är hon alltid glad och  när vi kommer hem så hälsar hon med att snurra runt runt i glädje med baken jättelåg. Jag har inte sett något liknande tidigare.

Påminner om labbfnatt.

På kvällen när jag klappar på mitt knä så hoppar hon upp och lägger sig på rygg i mitt knä för att bli kliad på magen.

Hon är väldig morgontrött och även om hon såg att hon skulle få följa till skogs i går så gick hon med tunga steg. Kollade på mig som låg kvar.

Det känns som att hon har en egen vilja den tösen.

Nu är det så här att precis när jag skrivit färdigt så ringer maken.

Två älgar är skjutna för Tindra.

 
ANNONS
 
Corina

Corina

12 november 2008 11:48

Grattis Tindra ! Bra jobbat tjejen !

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se