Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Tindra snart ett år

Av Astrid - 7 januari 2009 18:02

Idag har vi anmält Tindra till en utställning i Överkalix. Då får vi hoppas att det går bättre.

Matte hade ju slarvat med inbetalning av avgift till älghundsklubben så vi blev inte godkända trots andrapris och HP.

Men idag så pryder lilla Tindra startsidan till Norrbottens Älghundklubb.

Jag skickade in en bild när hon ramlade ner i ett älgspår förra vintern.

Jag höll på att ramla av stolen när jag såg att dom hade satt in den.

Tindra har ju varit jobbig i koppel nu någon vecka .

Men idag gick hon som den mest väldresserade hund man kan tänka sig.

Efter promenaden är det skönt att vila.

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

18 januari 2009 19:48

Oj, jag har helt glömt bort att Tindra har en egen blogg. Jag måste nog sätta in länken så jag kommer ihåg och titta hur hon har det.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

20 januari 2009 18:25

Hoppas det ska gå bra på utställningen, hon är ju hur go som helst ! Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se