Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Vaccination

Av Astrid - 21 januari 2009 19:48

idag har Tindra fått sin ett års spruta. Så nu blir nästa 2011.

Däremot kennelhosta ska göras varje år. Om man ställer ut mycket så bör man ta den.

Idag har vi farit en riktigt lång tur med sparken.Inga problem längre med bilar

Tindra börja lossa hår nu så det börjar närma sig nästa löp.    

 
ANNONS
 
Corina

Corina

21 januari 2009 20:21

Även om man ger mot kennelhosta varje år kan dom få den.....basiluskerna är så himla olika.Wanilla har inte fått den sprutan alls :) Har fungerat bra det med trotts flitig på utställningar.Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Marketta

Marketta

23 januari 2009 00:27

Vi ger aldrig kennelhosta till våra hundar. Enligt våran uppfödare finns det flera sorters kennelhosta, men vaccinationen hjälper bara mot 2. Vem har sagt att hunden råkar ut för just dessa 2 som den är vaccinerad mot. Än så länge har vi klarat oss från allting.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se