Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Egenheter

Av Astrid - 22 januari 2009 09:01

Tindra har en del egenheter för sig. Alla hundar gräver väl i mattor när dom ska sova men Tindra gör det bara när hon ska sova för natten.

Hon har en Bia bädd där sover hon på dagen

När hon ska ut då sätter hon sig trappen och väntar på att någon ska se det

  
ANNONS
 
Corina

Corina

24 januari 2009 22:36

Å vad fin hon är ! Blivit stora damen dessutom. Kram!

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Kerstin

Kerstin

27 januari 2009 15:06

Söt hon är! Men varför måste mattor rulas ihop?
Har en här med som gör likadant, fast inte bara för att bädda, nä då. Alla leksaker ska gömmas under mattan oxå.... De flesta av mina mattor börjar se slitna ut, tur man har vanliga trasmattor -:)

http://pellispricken.bloggagartis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22. Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten. Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen. Efter lång väntan så var det vår tur När domaren mätte Tindra så visade det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se