Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

Utställning Överkalix

Av Astrid - 1 mars 2009 20:14

När vi vaknade i morse så var det minus 22.

Först så tänkte jag att vi skippar utställningen ,hon är ändå för liten.

Men vi åkte iväg och det blev allt kallare efter vägen.

Efter lång väntan så var det vår tur

När domaren mätte Tindra så visade det sig att hon var 49  cm och helt rätt i storlek.

Omdömet blev detta

Mkt bra hund Mörka ögon, Lämpl stora öron

Bra mask, hals och rygglinje

Bra kors

Ord. vinklar och ben

Bra tassar, päls, färg o svans

Bra röresler

Det slutade md att hon kom tvåa av 14 andra juniorer och fick Hederspris

Vilken tur att vi åkte iväg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Astrid - 31 januari 2011 08:39

Ser att jag inte skrivit här på länge Jakten under hösten belv en älg för Tindra Hon var efter älg flera gånger men älgen stack över Stockforsälven Husse var inte den piggaste under året jakt heller för i slutet av säsongen så blev han tvungen ...

Av Astrid - 3 november 2009 10:56

Ja nu är det längs sedan jag skrev här ,men känner att jag måste uppdatera lite Mycket har hänt sedan Tindra kom bort ett drygt dygn från husse under jakten till att ha lärt sig vad jakten går ut på Hon söker bra och kommer tillbaka till husse nu...

Av Astrid - 18 april 2009 13:07

Tindra började löpa den 6 april och har blivit väldigt lugn. Hon drar inte längre i kopplet och är inte lika lekfull längre . Så jag hoppas att det är bara tillfälligt  Hon leker alltid med två saker samtidigt sina gosedjur och en boll . Hon fällde...

Av Astrid - 2 mars 2009 16:40

Temperaturen hemma var – 22 grader. Jag muttrade om kyla och frun föreslog att vi skippar utställningen. Jag ville ändå fara. Vi kunde ju vända och åka hem om det kändes för kallt. 175 km enkel väg kändes som en fin utflyktstur ändå. På utstäl...

Av Astrid - 19 februari 2009 14:36

Klart och kallt. Minus 15 – 17 grader. Vi anlände till Älvsbyn klockan 09.30, nittio minuter före start. Sonen Håkan, frun, gråhundstiken Tindra och jag. Vi hade förvallat skidorna tidigare hemma. De sista lagren kallvalla lade vi på timmen för...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se